През последните два месеца Русия вероятно е започнала да изгражда големи

...
През последните два месеца Русия вероятно е започнала да изгражда големи
Коментари Харесай

Лондон: Русия изгражда нови военни формирования

През последните два месеца Русия евентуално е почнала да построява огромни нови формирования, с цел да добави дълбочина към сухопътните си сили. Те включват 25-та общовойскова войска, написа в отчета на разузнаването към английското министерство на защитата, излиза наяве от обява в " Туитър " на английското военно ведомство.

След нахлуването си в Украйна, Русия разположи основно мобилизирани резервисти за попълване на открити към този момент формирования или като част от пехотните полкове за териториална защита.

Рядко се основават нови организации с всички оръжия, като комбинирани оръжейни армии, които са проектирани да бъдат самодостатъчни сили. Изключение от това беше 3-ти армейски корпус, създаден през лятото на 2022 година, който като цяло се показа едва. Русия евентуално ще разположи всяка нова групировка като аварийна мощ в Украйна. В по-дългосрочен проект обаче Русия се стреми да укрепи силите си против НАТО.

Без огромна нова вълна от наложителна мобилизация Русия надали ще откри задоволително нови войски, с цел да обезпечи даже една нова войска.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР